LED Trička

Certifikát kvality EN ISO 9001 - jako důkaz naší kvality

Mezi hlavní cíle Media Leaders sro patří dosažení nejvyšší úrovně kvality služeb zákazníků. Zaměřujeme se na neustálé zlepšování činnosti naší organizace, a důsledně pracujeme na dosažení našich cílů v oblasti kvality výrobků a služeb a dodržujeme mezinárodní standardy kvality. Výsledkem našeho snažení je uznání kvality poskytovaných služeb, a to nejen v on-line obchodech provozovaných Media Leaders sro ale i mezi zákazníky, a získání mezinárodně uznávaného certifikátu kvality. Spokojenost našich zákazníků a všech zúčastněných stran je základním předpokladem pro náš dlouhodobý úspěch.

EN ISO 9001 specifikuje požadavky na systém řízení jakosti, když organizace potřebuje prokázat svou schopnost trvale poskytovat produkty, které splňují požadavky zákazníků a je zaměřena na zvyšování spokojenosti zákazníků prostřednictvím efektivního používání systému, včetně procesů dosáhnout trvalého zlepšování tohoto systému. Všechny požadavky této mezinárodní normy jsou obecně použitelné pro všechny organizace, bez ohledu na typ, velikost a druh výrobků, které poskytují.

Certifikát potvrzuje, že systém řízení jakosti Media Leaders sro je v souladu s požadavky standardů systému jakosti EN ISO 9001

iso9001